sâmbătă, 15 noiembrie 2008

norocul si legea atractiei



Unii oameni sunt norocosi..prea norocosi,si imi pun intrebarea de ce sunt asa de ghinionista uneori??
Am intalnit si care sunt al naibii de ghinionisti,mai ghinionisti decat mine
Si te intrebi de ce unii oameni o duc bine mersi fara sa miste un deget,si ceilalti se strofoaca sa se realizeze. Raspunsul e aici..prea mult stres:)) Adica un om ghinionist normal ca nu mai gandeste pozitiv,pt ca vesnic crede ca nu se va intampla nimic bun,e sceptic,stresat,si in concluzie atrage negativul.
De aici vine legea atractiei : evident ca nu vei fi simpatizat de ceilalti daca te gandesti ca vai,toata lumea e in treaba ei,evident ca nimic nu va decurge normal daca starea de spirit e la pamant.De aici vin esecurile denumite si ghinioane.
Regula de baza a atractiei universale este: atragi ceea ce gandesti.
Legea atractiei implica ceva mai mult efort,nu este suficient sa iti doresti ceva, trebuie sa permiti acelui lucru sa se intample,asta fiind partea cea mai grea a indeplinirii dorintelor si a atragerii norocului.
Am observat un lucru,cu cat te impotrivesti mai mult (si in subconstient gandesti partea negativa)cu atata se va arata ceea ce ai gandit ca fiind aspectul negativ,si nu cel pozitiv.M-am gandit nu o data,ci de mai multe ori si efectul a fost acelasi.
Si am inceput sa-mi pun intrebari privind la legea atractiei.

Iata care sunt principiile legii atractiei universale :

Considera ca esti un magnet, atragand inspre tine toate lucrurile, in conformitate cu vibratiile subtile pe care le emiti prin gandurile si emotiile tale. Intamplarile si experientele pe care le traiesti sunt rezultatul gandurilor tale. Daca nu ai incredere in tine insati si in capacitatea ta de a atrage prin tine insati bogatia, iubirea si sanatatea, blochezi energiile pozitive din viata ta, pentru ca te simti tensionat si nerabdarea ta actioneaza ca o bariera. Se spune ca oamenii norocosi sunt mai detasati de scopul lor final, lasand legile universului sa ii ajute.Oamenii se simt norocosi si au incredere in ei insisi, fara sa se lase coplesiti de problemele pe care orice fiinta umana le are in fiecare moment al vietii sale.

Vizualizeaza ceea ce iti doresti, astfel incat sa ai foarte clar in minte dorinta ta. Daca ai nevoie de mai multi bani, nu te gandi mereu la faptul ca nu ai bani in acest moment, ci, din contra, imagineaza-ti cum cheltuiesti bani pentru a-ti cumpara toate lucrurile la care visezi. Evita sa te plangi sau sa spui ca esti sarac si ca nu-ti poti permite foarte multe lucruri.


Iubeste-te pe tine! Abia dupa ce incepi sa te iubesti pe tine vei putea da tot ce este mai bun din tine intr-o relatie de dragoste sau in orice actiune vei intreprinde. Inceteaza sa te mai invinovatesti pentru o multime de lucruri marunte sau sa ai o imagine negativa despre tine. Priveste-te cu iubire, accepta-ti corpul si personalitatea, pentru a te deschide complet in fata surprizelor minunate pe care ti le va aduce viitorul.

Tot ceea ce te inconjoara are efect asupra vietii tale: cartile, revistele, muzica pe care o asculti, oamenii cu care iti petreci timpul, informatiile cu care iti hranesti mintea si spiritul. Cauta sa citesti lucruri relaxante, amuzante, care sa te faca sa te deconectezi un pic, intrucat toate aceste lucruri iti influenteaza modul de a gandi, precum si sentimentele si starile de spirit, iar, dupa cum am mentionat mai sus, gandurile si sentimentele tale sunt, de fapt, mesajele tale catre univers. Atragi exact lucrurile la care te gandesti si care iti stimuleaza emotiile. Atragi oamenii care gandesc si simt ca tine. Pana la urma, intreaga ta existenta este determinata de gandurile si sentimentele tale.


Treci la actiune! Vizualizarea, gandirea si emotiile sunt extrem de importante, dar daca iti imaginezi ca doar daca stai in pat si visezi la lucruri frumoase acestea se vor si intampla, te inseli. Ideea vizualizarii este ca tu sa iei decizii luand in considerare ceea ce ai avut pana acum si ceea ce vei avea de acum inainte, actionand in consecinta,mobilizandu-te sa devii asa cum iti doresti: bogat, iubit, sanatoas si asa mai departe. Tot ceea ce ne inconjoara este format din energie si vibratii energetice, asa ca invata sa iti canalizezi gandurile catre indeplinirea dorintelor tale, profitand din plin de aceste energii din jurul tau pentru a avea success in toate actiunile pe care le incepi.

Fii recunoscator si bucura-te de ceea ce ai, chiar daca poti avea momente in care ai senzatia ca nu iti merge nimic si ca nu ai efectiv de ce sa te simti fericit sau recunoscatoar. Cei mai multi dintre noi luam aceste lucruri ca fiind garantate, de baza, dar gandeste-te doar cati oameni si-au pierdut casele din cauza inundatiilor sau uraganelor, oameni ce gandeau, ca si noi, ca toate aceste lucruri sunt esentiale si ca nu pot disparea din senin. Bucura-te de ceea ce ai si lupta ca sa ai ceea ce iti doresti, avand mereu in vedere lucrurile pentru care esti recunoscator.

Acum indiferent daca credem sau nu in legea atractiei cred ca merita aplicata metoda, pentru ca mai bine ar fi sa te simti un om implinit,e mai bine sa privesti partea buna in orice aspect negativ,decat daca sa stai sa-ti plangi de mila ca toate merg prost.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Vai, vai, vai... chiar crezi in basme si in toate emisiunile si documentarele ieftine care sunt facute doar pt audienta?

Anonim spunea...

Vai, vai, vai...ce exces de pragmatism,
adevarul e ca mediatizarea agresiva atrage dupa ea un mare sictir din partea unora si de aceea nu se mai obosesc sa cerceteze, prea mainstream sa nu fie o porcarie..
nu sunt basme, lucrurile astea se intampla doar ca nu toti le constientizeaza, gandeste'te putin la un moment cand ti'ai dorit un lucru foarte tare si s'a intamplat..

teo spunea...

a se citi ultima fraza : "Acum indiferent daca credem sau nu in legea atractiei cred ca merita aplicata metoda, pentru ca mai bine ar fi sa te simti un om implinit,e mai bine sa privesti partea buna in orice aspect negativ,decat daca sa stai sa-ti plangi de mila ca toate merg prost."

Anonim spunea...

Dr. John Gray -- Cum sa obtii ceea ce vrei si sa vrei ceea ce ai?

Anonim spunea...

nu pot sa cred ca spui asta permite acelui lucru sa se intimple...normal ca ii permit dar nu se itimpla... cum sa nu fii stresat?si cum sa gidesti pozitiv?gindirea asta pozitiva imi plateste si mie ratele la banca ?sau imi ia si mie o casa?haideti lasati povestle de adormit copii si trezitiva la realitate ca avem de platit intretinerea...

Anonim spunea...

AICI E VORBA DE PUTEREA MINTII.....NOI OAMENI NU AVEM PUTEREA NECESARA PT A ATRAGE NOROCUL ,DRAGOSTEA,....ETC. PENTRU CA SUNTEM INCULTI (ROMANII IN SPECIAL) CHESTIA ASTA CHIAR FUNCTIONEAZA DAR NU TREBUIE FACUTA MECANIC .....TREBUIE DOAR SA FI TU SAU SA INVETI SA FI CEVA MAI BUN.....SA VREI MAI MULT, ..DAR INTR-UN SCOP BUN....ITI MAI TREBUIE SI PUTIN CREIER IN TOATA CHESTIA ASTA

vasile spunea...

Am citit aceste comentarii ,anonme,de fapt si nu prea poti pune baza pe ele ,adica anonimii nu-si asuma raspunderea nici pentru gandurile lor dar sa-si mai asume raspunderea intr-o relatie bilaterala !? Foarte interesante materiale chiar interesante pentru natura si frumusetea relatiilor bilaterale umane unde se consuma multa energie afectiva Stiinta ,pur si simplu.voi mai reveni

Anonim spunea...

legea atractiei exista insa suntem atat de coplesiti de probleme noi romanii ca ne este greu sa credem in asta,ne este greu sa ne relaxam,nu stim sa ne relaxam,nu e greu cititi mai mult despre asta !