joi, 6 noiembrie 2008

mancarea , bat-o vina...

nu asa...





dar nici asa...






traim intr-o lume a posibilitatilor si a ofertelor. cand intrii intr-un magazin vezi n-shpe mii de sortimente de iaurturi,ciocolatzele,bombonele,jeleuri,torturi,sucuri care de care cu un aspect sau miros imbietor .toata lumea mananca ,pt ca avem nevoie de ea,si pt ca ne place.dar ce faci cand intrii in una din extremele de mai sus? raspunsul e nimic.cand ai ajuns acolo e grav!adik..ati vazut voi un om gras care sa fie ca unul normal?e foarte greu sa te vindeci daca ai ajuns acolo.sunt cazuri in care cei grasi apeleaza la bisturiu,o operatie destul de riscanta,dar care in final ajuta cu mult,desi e groaznic sa treci prin chinurile alea.
anorexia este o boala periculoasa care poate dura toata viata.si ea se vindeca greu.
ambele cazuri duc la imbolnaviri,si in final de noi depinde cat de bine traim.
asa-zisele diete minune duc la imbolnaviri,scaderea masei musculare,slabirea masei osoase,carente de vitamine,saruri,caderea parului s.a.m.d.
lumea e ignoranta,si pune cat mai mult in cos,si cu cat e mai ieftina mancarea cu atata e de calitate mai proasta!pe principiul mancam mult si ieftin.dar ce sa faci,asa cum sunt salariile asa si mancam,iar asa cum e oferta(adicaa multaa) asa e si intensitatea poftei.lasa ca dupa ce mancam bine tinem dieta..cam asa gandesc majoritatea,dar daca esti norocos,poate nu vei pica in una din cele doua extreme..

0 comentarii: