vineri, 17 octombrie 2008

dezamagire..un sentiment care iti arata realitatea

scriu...pt ca sunt dezamagita...pt ca uneori nu stii cine iti e prieten...pt ca uneori cine nu te astepti iti intoarce spatele.pt ca de multe ori te intrebi ce ai facut,cu ce ai gresit de esti tratat astfel. dar raspunsul la intrebare tot nu apare...si stai si te framanti..te uiti in oglinda...si te intrebi ce anume nu e bine la tine,ce nu ai facut bine.de ce ti se intoarce spatele cand ai mai mare nevoie?de ce cand ceva nu merge bine toate cad peste tine?? de ce??de ce nu sunt cum vrei tu?
de ce este atata rautate in lume?de unde vine?de ce la cei care le daruiesti totul te "rasplatesc" inzecit?
prea multe intrebari..si totusi nici un raspuns...poate toate astea se intampla din prea multa iubire de sine,prea mult egoism...si prea multe complexe.
se va schimba lumea? cu siguranta nu...asa ca nu-mi ramane decat sa sper sa nu mai dau de persoane complexate sau cel putin...sa nu ma influenteze intr-un mod negativ

2 comentarii:

victoria-valentina alexe spunea...

esti putin negativiata aici (inteleg de ce...insa realitatea nu inseamna numai dezamagiri, doar ca uneori ne focalizam intreaga atentie spre o sg persoana, iar daca aceasta ne dezamageste avem impresia ca e sfarsitul lumii.zambeste, tre sa fie mai bn!

teo spunea...

cateodata asta e realitatea:-s