duminică, 5 octombrie 2008

4 anotimpuri


dupa cateva zile de caldura a trebuit sa revina si vremea la starea de toamna.e urata vremea asta ,
nici la piky nu-i placea. imi amintesc ca l-am scos afara ,si lui,care ii placea sa se plimbe, i-a trebuit in casa...si-a facut treaba , si prima scara pe care a vazut-o a fst a lui :))
bleah...azi e duminica,maine ma asteapta o zi agitata. sper totusi sa fie un pic de soare....ca dupa ce ca e urat afara,te mai calca si oamenii din troleu,ca sa-ti faca papucii mai shiny decat ii ai .
pana la urma fiecare anotimp are defectul ei...toamna e frig si ploua,iarna e si mai frig si cand mai iei o tranta pe ghetus incepi sa te simti penibil fata de cei care te vad..si in consecinta nu-ti place. vara nu stii unde sa te ascunzi de atata caldura..si primavara..primavara totusi e mai suportabila , dar si atunci sunt zile in care ploua cu nemiluita.
desi am subliniat aspectele negative,sa nu uitam si cele pozitive :D
incep cu toamna...toamna e un motiv sa stai mai mult prin casa,la prieteni,prin club...ori unde sa nu te ploaie :)) si cel mai important..sa nu rabzi frig :D
iarna..iarna e un anotimp care cere sa-ti demonstrezi talentele :)) te dai cu schiurile, te dai cu patinele , cu sacul...si alte inventii :D e anotimpul cheltuielilor..cum s-ar zice . vin sarbatorile,iei cadouri,te distrezi..te imbeti. anotimpul veseliei..ce mai
odata cu primvara vin si sarbatorile..again...iara vara...vacanta,relaxare,excursii, distractie
mda...cred ca prefer iarna. e anotimpul extremelor,e frig...dar totusi e atmosfera aceea...pe care nu o gasesti in nici un anotimp.
tu ce anotimp preferi?

0 comentarii: