miercuri, 15 aprilie 2009

scene in tren

a venit in sfarsit vremea sa ma intorc acasa. iarasi jegosul tren in care ti-e scarba sa urci.dar pe deasupra umbla si cersetori si nu stii cum sa-ti mai ascunzi nasul.
chiar ma intreb , oare poti face hepatita de la trenul asta? vrem sa fim in UE ,dar in stilul asta nu vom ajunge nicaieri. da' unde-i sanepiduu mama lor , ca le-as da foc la trenurile astea!
asa..ca sa revin la subiect...stau linistita si dintr-o data aud o doamna cum isi spune nemultumirile . am inceput sa ma mir! rar mai vezi o femeie care sa-i spuna unui barbat : esti un cretin , un coate goale ,un profitor ,un ratat ,sa taca din gura , ca bine e numit tigan , ca isi merita numele ala josnic , ca pe ea sa nu o mai caute , ca e un ordinar ,un interesat,ca si satana rade de el,ca isi merita soarta .
acuma ce ma mira e ca rar gasesti o femeie care pune piciorul in prag. pentru ca sa fim sinceri , vecina de la 4 si-o capata des , astia de langa mine mai ca nu se iau la pumni si mai am o vecina care scapa deseori de batuta,pentru ca e la lucru.
nu am decat s-o felicit,ca a reusit sa-i inchida gura aia pocita a lui. acuma pe bune , nu sufar badarania si din pacate multe femei stau cu niste cretini si-si mai i-au si niste picioare in gura.
dar pana la urma,fara cretini nu ar fi show :))

2 comentarii:

szabo bogdan spunea...

Apoie ce sa zic... se vede ca inca nu ai descoperit trenul de la ora 3... E lux. Isi merita toti banii. Nema tigani, liniste, ajunge repede si poti si citi...

Ia nu te mai plange, ca nu ai de ce. Sa vezi ca dupa ce o sa schimbe trenurilea astea jegoase de care zici tu, o sa ti se faca dor. Ai sa le povestesti copiilor tai: "Pe vremea mea, tenurile..."

teo spunea...

serios costache? cu trenu ala am venit cu trenu ala de lux si am stat cu niste tarani care mancau cocorada( deci putea a branza) si timp de 2 ore isi scoteau din traista cate un mar,cate o bomboana,o samanta,zici ca erau nehaliti cu lunile! bine ca nu aveau ceapa si carnati,atata mai lipsea!