joi, 19 martie 2009

ce e borsul si ce se face cu el




borsul este un subprodus alimentar ce contine :apa, tarate de grau si porumb, un lichid opalescent, cu posibil sediment de faina si eventuale colonii de drojdie, obtinut prin fermentatia naturala a taratei de grau si porumb.
la ce e bun?? raspuns : ca inlocuitor de votca :))
uneori e bine sa inlocuiesti votca cu borsul,borsul nu provoaca ameteli,dureri de cap,in schimb provoaca dureri de burta :-s daca bei bors,sa te asiguri ca ai in baie suficienta hartie igienica..daca bei la scoala...sa ai grija sa nu faci pe tine in timpul cursului si sa nu incerci combinatia cu iaurt sau lapte , ca niciodata nu se stie...oricum,serviti bors, e ieftin e bun ,e bun si la distractie

luni, 16 martie 2009

cum ar fi daca...?

cum ar fi daca am avea mai mult timp pentru noi si mai putin timp sa muncim?(sa mergem la scoala,la lucru,sa platim facturi)...in fine..lucruri care i-au din timp si beneficii sunt putine : banii se duc cum au venit,timpul se pierde , esti obosit ,iritat , stresat cate griji ai tu maine si cate chestii ai de rezolvat , ca nu-ti ajunge timpul sa te odihnesti bine , sa te relaxezi ,sa faci sport , sa dormi , sa te bucuri de ce ai(sau ce n-ai hahaha). ne pierdem viata muncind si prea putin bucuradu-ne de ea...vesnic suntem in graba,nu avem timp,nu avem aia,nu avem ailalta...vrem sa mergem in excursie da' nu putem ca lucram,asteptam o saptamana sa vina week-endu si cand vine nu prea ai ce face cu asa putin timp. cum ar fi daca ar fi invers? sa ai mai mult timp pentru tine,decat pentru altceva?poate ca am fi mai odihniti,mai putin stresati,mai calmi si mai putini iritati!
buna-i o vacanta cateodata.nici nu am simtit week-endul si iara e luni!