sâmbătă, 13 decembrie 2008

cum sa ne impodobim si sa ne despodobim locuinta

http://www.youtube.com/watch?v=2QX3x7SQ1cY&feature=related

joi, 11 decembrie 2008

alo papusaa?

o zi obisnuita,ma duc spre casa,e seara,doi tipi in fata mea discutau aprins si radeau.la un moment dat sunt remarcata de unul din ei.si pe toata durata drumului a inceput sa faca remarci: ca ce ascult la casti,ca-s manelista sigur =)) ca ce sampanie prefer,ca merit o sampanie,ca uite ce bine arat,ca sa nu ma supar pe el,dar e extrem de fericit ca si-a gasit mobilul;ca nu trebuie sa-mi pun faianta in baie,ca stie sa puna,si pune pe gratis :)) ,ce interesante mi-s manusile,ca-s taiate,si mi se vede manichiura prin ele;"vai ce unghii interesante , stai sa vad daca esti calda..da..si esti si frumoasa..." la un moment dat i-a zis la una ca i-s dezlegate sireturile si ea avea cizme,m-a apucat rasu =))a remarcat asta,si mi-a zis ca am ceva pe cizme :)) am ajuns la destinatie si mi-a zis ca-s cea mai scumpa fata pe care a vazut-o ;))
ce face fericirea din om ,dar mi-a facut pofta de sampanie*,damnnn!
*vin spumos,ca sampanie nu-mi permit :))

sâmbătă, 6 decembrie 2008

going mad!

sunt enervata la culme! e 1 noaptea si zburda tzantzaroaica pe aici si nu reusesc sa-i trag una!m-a umplut ,pe langa bube, de nervi!in noaptea asta fac crima!
noroc ca peste cateva ore va fi dimineata si nu ii voi mai auzi bazaitul si voi pleca spre minunatul cj,unde nu am tzantzari.si culmea ironiei,aici am plase peste tot,nu stiu pe unde intra,eventual daca deschid usa,iar la cj nu am plase,dar nici tzantzari.
deci care e secretul?? aaa da...stiu clujul e prea poluat ca se se mai inmulteasca si tzantzarii =))
damn...la naiba cu ei,ma pun la somn,sper sa se oboseasca si ea...

vineri, 5 decembrie 2008

nu m-am putut abtine sa nu rad =))

Snowball - Another One Bites The Dust

http://www.youtube.com/watch?v=cJOZp2ZftCw

miercuri, 3 decembrie 2008

funny as hell

http://www.youtube.com/watch?v=CRE_t-2Q1HE

marți, 2 decembrie 2008

despre retarzi...

am ajuns la concluzia ca sunt retarda(stau cu periutza de dinti in gura cand scriu asta).inclusiv tu,care citesti asta esti retard(cum poti sa citesti ce scrie o retarda?),colegii sunt retarzi(rad ca tampitii cand faci experimente si ei habar n-au da' rad),soferii de autobuz sunt retarzi(nush cine le-a dat carnetu') ,baietii sunt retarzi(azi da,maine ba,nimic sigur),prietenii sunt retarzi(sunt cu iubii),aia de la posta e retarda (sta la un colet 5 ani si cand ajungi nu-ti rezolva problema),tiganca cu cafeaua e retarda (ca nu stie ca tre 1 leu sa bagi ca sa-ti dea cafeaua,si daca apesi de toate butoanele normal ca nu mai primesti nimic),ala de la ghiseu era retard(ca vorbea singur),aia de la bilete e retarda(ca s-a angajat acolo),astia cu tirurile is retarzi (claxoneaza si daca nu e nevoie),babele sunt retarde(ca sufera de claustrofobie si te imping cand abia s-au deschis usile la autobuz),femeia de serviciu ii retarda(ca-mi cere apa cand ies din casa)...
lista de retarzi continua,doar ca acum e prea tarziu

marți, 25 noiembrie 2008

cui i-e foame?



s-a facut 12.mi-e foame...nu prea ma mai incanta nimic.vreau ceva cald,ceva dulceee.
asa ca m-am apucat sa fac clatite.dar cine m-a pus! adica , dupa o masa copioasa normal ca nu mai dorm!si iara stau pana la 4 ...si iara ma conving dimineata ca tebuie sa ma duc la scoala.si la cat sunt de adormita imi sparg ecranul de la mp4!cum?
foarte stupid...legea gravitatiei si-a spus cuvantul.cu cat un obiect are o distanta mai mare fata de un altul,si se afla in cadere,cu atat viteza de distrugere e mai mare :((
de obicei diminetile le incep rau.da nu inteleg de ce??poate pentru ca sunt prea varza sa ma trezesc din vis...

sâmbătă, 22 noiembrie 2008

studentie..studentie...

ce poate fii mai rau decat sa te scoli dimineata si sa infrunti ffffrrriguuul de afara?
si de parca frigul nu ar fi de ajuns...stai si astepti in statie,te ia naiba,si in sfarsit vine autobuzul...si da..e plin si ai doua variante :
1. il astepti pe urmatorul si intarzii la scoala
2. te impingi cum poti chiar daca toata lumea te injura si esti strivit de usa care se inchide
dar chiar daca ziua incepe asa,totul vine mai distractiv dupa :D
ma intampina "prietenii" mei





doar ca devin de la o vreme prea lipitori , incerc sa scap de ei :)) si intra cu mine in sala...incerc sa-i scot afara,dar ce folos:)) daca au chef de joaca.femeia de servici nervoasa ca tocmai a terminat de facut curat ,striga la ei,dar ce folos...nici dupa un sut nu au inteles:-s
merg la celalalt laborator,intru pe usa ,mi se pare ca vad ceva negru care coboara scarile,parea a fi caine,credeam ca nu vad bine,asa ca m-am dus sa vad ...



doar eu si cainele :))





s-a ratacit..ca doar mirosea a carnatz..dar nu stiu cum a ajuns la etaj,doar la subsol se face carne...oricum cu prima ocazie cand mi-am intors capul s-a evaporat.unde nu stiu,poate a gasit subsolul :))

ma duc la ore...si iara ne pune sa numaram graul...dammn...200 de boabe,dar ar fi fost mai usor daca nu ar numara altii cu voce tare incat sa uiti la ce numar ai ajuns,sau daca nu ar arunca cu grau :))
oricum,altii s-au ales cu 2 stiuleti de porumb in ghiozdan,fara sa stie =))
(o mica amintire ),bine ca nu i-au pus jumeri sau carnati,sa nu-si dea seama numai cand se impute ghiozdanul =))
dar am mancat si cartofi ,erau care mancau cu pofta :)) e greu cand n-ai bani si frigiderul ti-e gol,ca doar i-ai spart la cheful de aseara...
am trait sa-l vad si pe prof band lapte zuzu cu ciocolata :)) sper sa nu ma depuncteze la examen pentru ca a auzit ca-l barfeam:-s

duminică, 16 noiembrie 2008

nu te uita in tren,uita-te inafara lui...



ia ca a venit iar duminica...ce repede trece timpul uneori. iar nu am invatat nimic!!!
vesnic imi zic ca este timp si ma trezesc ca mai e o zi pana la examen...ma rog,partial...
nu reusesc sa ma conving ca trebuie sa mai invat din cand in cand...orice activitate e mai importanta pentru mine.nu ca ce ar trebui sa invat nu e interesant,dar nu-mi place sa tocesc,niciodata nu mi-a placut.tocitul e pt prosti!tocesti ore intregi,iei 10,dar daca te intreaba careva ceva anume nu stii :)) deci ce rost are sa tocesti,daca in final esti praf??
inca ceva...ce dracu nu dau foc la trenuri??m-am saturat de atata jeg!acuma pe bune,nu li rusine la astia sa puna asa ceva in circulatie...parca esti gunoier,nu calator,jezaz!!

sâmbătă, 15 noiembrie 2008

norocul si legea atractiei



Unii oameni sunt norocosi..prea norocosi,si imi pun intrebarea de ce sunt asa de ghinionista uneori??
Am intalnit si care sunt al naibii de ghinionisti,mai ghinionisti decat mine
Si te intrebi de ce unii oameni o duc bine mersi fara sa miste un deget,si ceilalti se strofoaca sa se realizeze. Raspunsul e aici..prea mult stres:)) Adica un om ghinionist normal ca nu mai gandeste pozitiv,pt ca vesnic crede ca nu se va intampla nimic bun,e sceptic,stresat,si in concluzie atrage negativul.
De aici vine legea atractiei : evident ca nu vei fi simpatizat de ceilalti daca te gandesti ca vai,toata lumea e in treaba ei,evident ca nimic nu va decurge normal daca starea de spirit e la pamant.De aici vin esecurile denumite si ghinioane.
Regula de baza a atractiei universale este: atragi ceea ce gandesti.
Legea atractiei implica ceva mai mult efort,nu este suficient sa iti doresti ceva, trebuie sa permiti acelui lucru sa se intample,asta fiind partea cea mai grea a indeplinirii dorintelor si a atragerii norocului.
Am observat un lucru,cu cat te impotrivesti mai mult (si in subconstient gandesti partea negativa)cu atata se va arata ceea ce ai gandit ca fiind aspectul negativ,si nu cel pozitiv.M-am gandit nu o data,ci de mai multe ori si efectul a fost acelasi.
Si am inceput sa-mi pun intrebari privind la legea atractiei.

Iata care sunt principiile legii atractiei universale :

Considera ca esti un magnet, atragand inspre tine toate lucrurile, in conformitate cu vibratiile subtile pe care le emiti prin gandurile si emotiile tale. Intamplarile si experientele pe care le traiesti sunt rezultatul gandurilor tale. Daca nu ai incredere in tine insati si in capacitatea ta de a atrage prin tine insati bogatia, iubirea si sanatatea, blochezi energiile pozitive din viata ta, pentru ca te simti tensionat si nerabdarea ta actioneaza ca o bariera. Se spune ca oamenii norocosi sunt mai detasati de scopul lor final, lasand legile universului sa ii ajute.Oamenii se simt norocosi si au incredere in ei insisi, fara sa se lase coplesiti de problemele pe care orice fiinta umana le are in fiecare moment al vietii sale.

Vizualizeaza ceea ce iti doresti, astfel incat sa ai foarte clar in minte dorinta ta. Daca ai nevoie de mai multi bani, nu te gandi mereu la faptul ca nu ai bani in acest moment, ci, din contra, imagineaza-ti cum cheltuiesti bani pentru a-ti cumpara toate lucrurile la care visezi. Evita sa te plangi sau sa spui ca esti sarac si ca nu-ti poti permite foarte multe lucruri.


Iubeste-te pe tine! Abia dupa ce incepi sa te iubesti pe tine vei putea da tot ce este mai bun din tine intr-o relatie de dragoste sau in orice actiune vei intreprinde. Inceteaza sa te mai invinovatesti pentru o multime de lucruri marunte sau sa ai o imagine negativa despre tine. Priveste-te cu iubire, accepta-ti corpul si personalitatea, pentru a te deschide complet in fata surprizelor minunate pe care ti le va aduce viitorul.

Tot ceea ce te inconjoara are efect asupra vietii tale: cartile, revistele, muzica pe care o asculti, oamenii cu care iti petreci timpul, informatiile cu care iti hranesti mintea si spiritul. Cauta sa citesti lucruri relaxante, amuzante, care sa te faca sa te deconectezi un pic, intrucat toate aceste lucruri iti influenteaza modul de a gandi, precum si sentimentele si starile de spirit, iar, dupa cum am mentionat mai sus, gandurile si sentimentele tale sunt, de fapt, mesajele tale catre univers. Atragi exact lucrurile la care te gandesti si care iti stimuleaza emotiile. Atragi oamenii care gandesc si simt ca tine. Pana la urma, intreaga ta existenta este determinata de gandurile si sentimentele tale.


Treci la actiune! Vizualizarea, gandirea si emotiile sunt extrem de importante, dar daca iti imaginezi ca doar daca stai in pat si visezi la lucruri frumoase acestea se vor si intampla, te inseli. Ideea vizualizarii este ca tu sa iei decizii luand in considerare ceea ce ai avut pana acum si ceea ce vei avea de acum inainte, actionand in consecinta,mobilizandu-te sa devii asa cum iti doresti: bogat, iubit, sanatoas si asa mai departe. Tot ceea ce ne inconjoara este format din energie si vibratii energetice, asa ca invata sa iti canalizezi gandurile catre indeplinirea dorintelor tale, profitand din plin de aceste energii din jurul tau pentru a avea success in toate actiunile pe care le incepi.

Fii recunoscator si bucura-te de ceea ce ai, chiar daca poti avea momente in care ai senzatia ca nu iti merge nimic si ca nu ai efectiv de ce sa te simti fericit sau recunoscatoar. Cei mai multi dintre noi luam aceste lucruri ca fiind garantate, de baza, dar gandeste-te doar cati oameni si-au pierdut casele din cauza inundatiilor sau uraganelor, oameni ce gandeau, ca si noi, ca toate aceste lucruri sunt esentiale si ca nu pot disparea din senin. Bucura-te de ceea ce ai si lupta ca sa ai ceea ce iti doresti, avand mereu in vedere lucrurile pentru care esti recunoscator.

Acum indiferent daca credem sau nu in legea atractiei cred ca merita aplicata metoda, pentru ca mai bine ar fi sa te simti un om implinit,e mai bine sa privesti partea buna in orice aspect negativ,decat daca sa stai sa-ti plangi de mila ca toate merg prost.

miercuri, 12 noiembrie 2008

a venit friguuuu...

nah...ca a trebuit sa rabd si eu frig,ca altfel nu se putea.ma urc in minunatul autobuz spre scoala si ma tin de bara...dar auci,e receee :-s dammm...ma pun jos, (sa nu fiu nevoita sa imi clantane atata dintii)si la primul semafor eram in cap tot autobuzul!unii soferi sunt antitalent rau,da rau,iar din spate mirosea a salam...uhh,am inceput bine ziua,dar sa nu-mi amintesc de un mos care avea padurea ecuatoriala in urechi :(( why me??
ajung la scoala,ca deh, sa ma mai duc si eu la cursuri,dar problema e ca atunci cand ma duc nu se tine!incredibil!
ma intorc spre poarta,si veneau doi catelusi cu chef de joaca.ma aplec si ma joc , care de care era mai tare ;))macar nu am venit degeaba la scoala :D

in asteptarea trenului,inghetand de frig,mi-am gasit si eu ocupatie :-s






joi, 6 noiembrie 2008

mancarea , bat-o vina...

nu asa...





dar nici asa...






traim intr-o lume a posibilitatilor si a ofertelor. cand intrii intr-un magazin vezi n-shpe mii de sortimente de iaurturi,ciocolatzele,bombonele,jeleuri,torturi,sucuri care de care cu un aspect sau miros imbietor .toata lumea mananca ,pt ca avem nevoie de ea,si pt ca ne place.dar ce faci cand intrii in una din extremele de mai sus? raspunsul e nimic.cand ai ajuns acolo e grav!adik..ati vazut voi un om gras care sa fie ca unul normal?e foarte greu sa te vindeci daca ai ajuns acolo.sunt cazuri in care cei grasi apeleaza la bisturiu,o operatie destul de riscanta,dar care in final ajuta cu mult,desi e groaznic sa treci prin chinurile alea.
anorexia este o boala periculoasa care poate dura toata viata.si ea se vindeca greu.
ambele cazuri duc la imbolnaviri,si in final de noi depinde cat de bine traim.
asa-zisele diete minune duc la imbolnaviri,scaderea masei musculare,slabirea masei osoase,carente de vitamine,saruri,caderea parului s.a.m.d.
lumea e ignoranta,si pune cat mai mult in cos,si cu cat e mai ieftina mancarea cu atata e de calitate mai proasta!pe principiul mancam mult si ieftin.dar ce sa faci,asa cum sunt salariile asa si mancam,iar asa cum e oferta(adicaa multaa) asa e si intensitatea poftei.lasa ca dupa ce mancam bine tinem dieta..cam asa gandesc majoritatea,dar daca esti norocos,poate nu vei pica in una din cele doua extreme..

sâmbătă, 1 noiembrie 2008

oamenii sunt ciudati...



de ceva vreme sunt asaltata cu mesaje la greu , de pe renumitul site : tagged. luna asta cred ca am primit peste 100 de mesaje de pe situ asta.deci doar luna asta, octombrie ,care a trecut.
azi,1 noiembrie ,am primit vreo 15 mesaje!! god! cred ca ar trebui sa-mi schimb pozele:))
de ce ar vrea un om..de la mama dreq sa ma cunoasca,doar pt ca a vazut doua poze d'a mele? nu ma consider o femeie f atragatoare,dar nici urata. dar de ce oamenii se uita dupa aspectul fizic?
si totusi...oamenii astia,in tara lor,nu gasesc persoane cu care sa se intalneasca?de ce ar vrea sa vorbeasca cu cineva,care nici nu stie limba...doar engleza??
toata lumea imi scrie ca sunt hot :)) Am I?? daca mi-as fi pus poze in sutien , as fi fost verry hot??:))
ah..m-am saturat!am sa scot pozele,pt ca nu se mai poate!!oamenii sunt in cautare de frumusete , si ce ai in cap conteaza prea putin,cu cat esti mai tanara,cu atat mai bine si daca esti fraiera si nu ai bani,si-ti trebe,asa poti face. unii cred ca banii sunt totul...
am intrebat un tip de ce ar vrea sa ma cunoasca. iata raspunsul :"i think romania people are good and nice poeple , i visit europe befor but no chance to come romania , so i liked have a firend from there" de inteles inteleg..chiar daca sunt unele greseli in textul asta :p eu cred ca oameni buni si draguti gasesti peste tot,dar asta nu inseamna ca intr-o tara e plin de ei :)) si o poza nu spune daca esti bun sau rau.
dar nu inteleg de ce vrea ca prieten o fata?:)) am sa intreb..."the life is like that boys like have a female friends/and females likes a male friend may be they can understand eaqch other more" oare?? nu cred ca am tinut cont de asta.un prieten poate fi baiat sau fata,dar prietenia unui baiat e cu doua taisuri.ori te place el,ori tie iti place de el :)) dar exista si cazuri in care nu exista atractie sau altceva,ci doar prietenie.

miercuri, 29 octombrie 2008

e posibil sa ti se indeplineasca visurile??

de la o vreme tot observ ceva...ca se intampla ce am visat! dar intrebarea mea e de ce?
cum e posibil? visele sunt oare semne?e adevarat,nu tot ce visez se intampla,adik daca visez ca fac un accident de masina nu se intampla,si nici nu mi-as dori! si totusi cand interactionez cu oameni in vise,deseori se intampla ca in vis.adica..ideea de baza e aceeasi.ce am observat e ca nu se indeplineste imediat dupa ce ai visat.dar ca sunt anumite semne care prevestesc asta. de exemplu visezi ca te intalnesti cu nu stiu cine la un chef...care e preten lui cutarica..si cutarica ala iti spune in ziua respectiva...ar fi cazul sa dau chef! na! coincidenta sau nu??
ceea ce am visat eu pare a fi un vis anticipativ:"visurile ne pot pune in alerta cu privire la principalele evenimente exterioare care se pot produce in viitor". iauzi ce ciudata e psihologia asta!
chiar se pot indeplinii visurile?hmm..ar trebui sa-mi fac o lista cu ce visez :)) sa vad ce se implineste sau nu.
am puteri paranormale,what can I say? :))
am sa pun niste link-uri poate nu numai eu ma intreb ce-s cu visurile astea
http://www.explorarea-visurilor.ro/Visul.htm

http://www.explorarea-visurilor.ro/Tipuri.htm

marți, 28 octombrie 2008

horoscopul defectelor

Berbec (21.03-20.04)
Planeta dominantă: Marte, planeta încăpăţănării şi încăierărilor.

Animalul sacru: bărzăunul



Personalitate: Berbecul guvernează capul, drept pentru care Berbecii sunt experţi în a se arunca cu capul înainte, a face doar ce-i taie capul şi a da cu capul de pragul de sus. Sunt foarte siguri pe ei în tot ce fac, chiar şi când fac cele mai monumentale prostii. Plini de energie şi iniţiativă, sunt atât de grăbiţi şi de ocupaţi, încât nu au timp să gândească. Cu toate astea, în înţelepciunea lor nemărginită, ştiu întotdeauna ce e mai bine pentru ceilalţi. Nimeni n-are voie să-i contrazică, în timp ce ei îşi păstrează dreptul inalienabil de a contrazice pe toată lumea. Specialitatea lor este viteza, din care cauză au mereu fel de fel de vânătăi, arsuri sau tăieturi şi sunt clienţi fideli ai service-urilor şi asigurărilor auto. Cea mai mare afacere a vieţii lor este sexul, pe care-l practică numai din dragoste, chiar dacă dragostea respectivă nu durează decât o zi.
Meseria potrivită: director, pompier, instructor de sex, bungeejumper, spărgător de bănci.
Pizza magică: Diavolo.
Medicamentul norocos: energizantele



Taur (21.04-21.05)
Planeta dominantă: Venus, planeta trăndăviei şi a lascivitătii,
Animalul sacru: vaca indiană



Personalitate: Taurul e recunoscut pentru stabilitate şi perseverenţă, de fapt două modalităţi de exprimare a lipsei de imaginaţie. Universul lui se mărgineşte la ce poate să vadă, să guste sau să pipăie. Noţiunile complexe îl tulbură profund, iar îndărătnicia lui n-are semăn - dacă a apucat într-o direcţie, aşa o ţine. O schimbare de macaz ar implica un efort fizic şi intelectual prea mare pentru lenea lui. În ciuda obtuzităţii, dă însă dovadă de o aprigă viclenie atunci când îşi apără pielea sau vrea să obţină ceva. E maestru în a scoate castanele din foc cu mâna altuia. Dincolo de falnica-i robusteţe, Taurul ascunde o abominabilă laşitate.
Meseria potrivită: contabil, lăutar, coafeză, manechin, pom-star,degustător de maioneză. Pizza magică: Rusticana
Medicamentul norocos: întăritoarele (sexuale)




Gemeni (22.05-21.06)
Planeta dominantă: Mercur, planeta trăncănelii şi nevricalelor.
Animalul sacru: papagalul



Personalitate: Gemenii sunt isteţi şi foarte adaptabili, cu alte cuvinte nişte oportunişti lipsiţi de scrupule. Stăpânesc perfect arta comunicării şi pot să te mintă în faţă fără să clipească. Sunt drăgălăşenia întruchipată când vor să obţină ceva şi de-a dreptul sadici când au chef să se joace cu nervii altora. Sprinteni şi îndemânatici, dispar când ţi-e lumea mai dragă şi pot face nevăzute diverse obiecte care li se par interesante. Îşi scot din minţi şefii şi consorţii, dar nici unii nu-i dau afară, din cauză că se pricep să le spună bancuri. În dragoste, sunt deschişi tuturor posibilităţilor şi ar fi primii care ar subscrie la legalizarea poligamiei. Cu toate astea, în clipele romantice au tendinţa de a-şi exprima pasiunea uitându-se pe pereţi.
Meseria potrivită: agent de vânzări, scamator, chelner, escroc.
Pizza magică: Calzone.
Medicamentul norocos: gargara.



Rac (22.06-22.07)
Planeta dominantă: Luna, astrul toanelor şi născocirilor.
Animalul sacru: lipitoarea



Personalitate: Racul este un profitor nesătul, al cărui unic scop în viaţă e să care în bârlog tot ce-i pică în mână. Este mai zgârcit şi mai apucător decât tot neamul hărciogilor la un loc. Se spune că ar fi diplomat, dar în realitate manipulează pe toată lumea ca să-şi rezolve interesele. Zâmbeşte graţios, înşiră verzi şi uscate şi joacă tot timpul teatru, fiind foarte popular printre cei gură-cască şi slabi de minte.. Are mania de a coopta tot soiul de rataţi pe care îi psihanalizează sau îi îndoctrinează cu predici filozofice ori cuvântări patriotice. Îşi iubeşte casa, dar nu este lipit de ea. Ros de morbul vagabondajului, dispare periodic pentru diverse intervale de timp. Din nefericire, se întoarce mereu înapoi ... În dragoste este adeptul romantismului siropos şi leşinat. Asta, la început, căci mai devreme sau mai târziu va scoate la bătaie un nimicitor arsenal de tocare măruntă a nervilor: toane, nazuri, îmbufnări, bombăneli, bănuieli, accese masochiste şi şantaje sentimentale.
Meseria potrivită: politician sau afacerist interlop (la alegere), poet, cămătar, pitic de grădină.
Pizza magică: Quattro formaggi.
Medicamentul norocos: alcoolul




Leu (23.07-22.08)
Planeta dominantă: Soarele, astrul egoismului şi îngâmfării.
Animalul sacru: pupăza



Personalitate: Leul este un lider înnăscut şi, ca toţi liderii, se înalţă strivindu-i pe cei cu mai mult bun-simţ decât el. Subordonaţii îi acordă respectul cuvenit, dar I-ar strânge de gât cu maximă plăcere. Ambiţie! ca nimeni altul. consideră că a atins poziţia cuvenită doar atunci cân nu mai are vreun loc alb pe cartea de vizită. Se iubeşte atât de mult pe sine încât îşi pupă oglinda de câte ori se crede singur.. Este aşa de obsedat de onoruri că, dacă primeşte o cupă la campionatul de şotron, e în stare să umble cu ea atârnată la gât, să vadă lumea cât de grozav este. Atrage atenţia în orice adunare: fie este cel mai înzorzonat personaj, fie aruncă cu banii în toate părţile, fie poartă o armă. Pozează tot timpul, doarme pe stânga fiindcă profilul drept îl avantajează mai mult şi arată cu degetul mijlociu ca să-şi expună mai bine diamantul de multe carate. În dragoste, este la fel de înflăcărat ca un furnal şi la fel de discret o trompetă cu amplificator.
Meseria potrivită: împărat, şef de bloc, portar de hotel, dresor, hingher
Pizza magică: Quattro stagioni.
Medicamentul norocos: toxina botulinică.



Fecioară (23.08-22.09)
Planeta dominantă: Mercur, planeta trăncănelii şi a isteriilor.
Animalul sacru: ciocănitoarea



Personalitate: Zodiacele critică spiritul critic al fecioarei, punând-o astfel într-o situaţie critică. Cum, pe deasupra, fecioara mai e şi metodica punctuală şi perfecţionistă, sfârşesc prin a-i scoate pe toţi din pepeni. Obsedată de igienă, detalii şi clasificări, este capabilă să caute bacteriile cu lupa, să frece duşumelele periuţa sau să pună rufele în maşina de spălat nu doar pe culori, ci şi ordine crescătoare şi alfabetică. Miroase enervant de curat, ceea ce leagă spiritual de cânii şi pisicile din cartier. Fecioara este o fană a listelor, tabelelor şi regulamentelor pe punele subpuncte, care, în loc să-i simplifice, îi încâlcesc teribil existenţa. Scurt, orice fecioară veritabilă este: 1. mereu ocupată cu o mie de nimicuri sau să-şi bage nasul unde nu-i fierbe oala. 2. tipicară; 3. ipohondră: 4.cicălitoare: 5. cărpănoasă: 6. maniacă: 7. absolut necesară (din păcate). În dragoste, are căldura unei frapiere şi fantezia unui birocrat.
Meseria potrivită: analist politic, CTC-ist, agent de dezinsecţie, sora medicală (sau frate).
Pizza magică: funghi.
Medicamentul norocos: toate, fără excepţie




Balantă (23.09-22.10)
Planeta dominantă: Venus, planeta trândăviei şi lascivităţii.
Animalul sacru: bibilica



Personalitate: Balanţa are certe înclinaţii intelectuale, utile în studiul aprofundat al programului tv, şi un înalt simţ artistic, reflectat în flerul cu care-şi asortează pantofii cu lenjeria. Plină de graţie şi eleganţă, umblă cu nasul pe sus, strâmbând suveran din el la orice încălcare a etichetei. Se zice că adoră confortul şi armonia, ceea ce în traducere liberă înseamnă că este leneşă şi n-are principii ferme. Despre Balanţă se mai spune că este o bună colaboratoare şi sfătuitoare: în orice problemă, expune câteva zeci de soluţii, ca apoi să-l lase pe celălalt să decidă. Cât despre vestitul ei echilibru, cel mai în măsură să comenteze ar fi psihiatrul care o tratează. În lipsa lui, se acceptă şi mărturiile apropiaţilor, adânc îngrijoraţi de viteza cu care-şi schimbă părerile şi de costurile mărite ale dulciurilor pe care le înghite atunci când e deprimată. Cel mai de seamă lucru din viaţa ei este dragostea, subiect bogat în detalii picante, prea indecente ca să poată fi relatate.
Meseria potrivită: agent matrimonial, arbitru, escortă, gigolo, tester de hamace, rentier.
Pizza magică: Capricciosa.
Medicamentul norocos: gelul anticelulitic.




Scorpion (23.10-21.11)
Planeta dominantă: Pluto, planeta obsesiilor şi paranoiei.
Animalul sacru: vipera



Personalitate: Scorpionul are foarte mult magnetism personal: atrage cuiele ruginite, cutiile de conservă, dramele şi ghinioanele. Are emoţii intense, idei fixe şi puterea de a deochea. Este atât de încordat, încât dă impresia că suferă, iar încordarea lui face să se defecteze obiectele din jur. Chiar şi cei apropiaţi sunt profund afectaţi, de unde şi bafta pe care o are la moşteniri. Ştie ce vrea, dar caută să obţină totul pe căi ocolite. E genul care mai bine îşi otrăveşte duşmanul decât să-i dea un pumn în nas. Paranoic, vede peste tot pericole, intrigi şi conspiraţii. Asta nu-l împiedică să umble cu fitile şi să-i manipuleze pe ceilalţi. Îi consideră prieteni doar pe cei de care se poate folosi, iar prietenii n-au încredere în el, fiindcă ştiu că n-are mamă, tată sau scrupule, şi atacă subversiv, sub centură. În dragoste, este un obsedat sexual frustrat, gelos şi posesiv, care-şi scoate din minţi perechea cu bănuielile şi cu gusturile lui anormale.
Meseria potrivită: detectiv, medic legist, pândar, scafandru, vânător de fantome.
Pizza magică: Siciliana.
Medicamentul norocos: extractul de mătrăgună.


Săgetător (22.11-21.12)
Planeta dominantă: Jupiter, planeta exceselor şi a glumelor proaste.
Animalul sacru: grangurul



Personalitate: Săgetătorul este un inconştient optimist, a cărui specialitate este datul cu bâta în baltă: scoate perle după perle cu un aer de savant atotştiutor, face glume proaste şi râde fără rost. Este un snob care-şi poartă hainele cu etichetele pe-afară şi se laudă cu vedetele de teleshopping pe care le frecventează. Promite marea cu sarea, dar când trebuie să-şi ţină promisiunile este lovit de amnezie. Adoră maşinile, pe care le conduce cu plăcere şi cu mare viteză, în cei mai falnici pomi de pe marginea drumului. fiindcă se crede cel mai tare, se bagă în bucluc şi trece razant pe lângă dezastre. Scapă însă cu bine, căci beneficiază de clauza berzei chioare, care i-a fost acordată pentru a nu rămâne zodia cuI doar cu 11 zodii. Când se îndrăgosteşte, iubeşte cu foc, din toată inima.. Problema e că, având o inimă foarte mare, alesul sau aleasa se poate trezi într-un ventricul teribil de aglomerat.
Meseria potrivită: parlamentar, sociolog, pocherist, paraşutist, turist.
Pizza magică: Hawaiana.
Medicamentul norocos: laxativele.


Capricorn (22.12-20.01)
Planeta dominantă: Saturn, planeta parvenirii şi anchilozării.
Animalul sacru: catârul



Personalitate: Capricornul e un parvenit planificat, care se chinuie să ajungă în moţul ierarhiei şi-şi urmăreşte interesele cu îndârjire de buldog. Perseverenţa cu care merge pe drumul stabilit arată că de fapt nu are alternative sau alte bucurii în viaţă. Încăpăţânarea lui este monumentală - mai mare ca a Berbecului şi a Taurului, care sunt, totuşi, nişte vietăţi relativ normale. Şi la capitolul rezistenţă stă bine - în cazul unui cataclism planetar s-ar număra printre puţinii supravieţuitori, alături de şobolani şi insecte. Grozav de suspicios şi sigur că nimeni nu e mai competent ca el, n-are somn dacă nu controlează totul. Deţine un stoc impresionant de temeri şi complexe pe care, fiind foarte orgolios, face eforturi să şi le mascheze. De aici, o permanentă încordare, care-i dă aerul cuiva care a înghiţit o coadă de cazma ... fiind din cale-afară de plictisitor, îşi găseşte greu o pereche care să-l suporte. Singurul care îl tolerează este alt Capricorn.
Meseria potrivită: în asigurări, IT, liftier, călugăr, paznic.
Pizza magică: Margherita
Medicament norocos: antidepresivele.



Vărsător (21.01-19.02)
Planeta dominantă: Uranus, planeta convulsiilor şi ciudăţeniilor.
Animalul sacru: ornitorincul



Personalitate: Vărsătorii sunt cele mai ciudate fiinţe de pe Terra, ceea ce explică frecvenţa mărită cu care sunt răpiţi de marţieni. Nu se ştie totuşi dacă aceştia îi selectează doar pentru a le studia anomaliile sau fiindcă îi consideră o specie înrudită. Oricum, este ceva în neregulă cu ei, deoarece au idei stranii, reacţii imprevizibile şi fac totul pe dos faţă de restul omenirii. Se spune că sunt deschişi la nou, le place să experimenteze şi au o fire independentă. Asta înseamnă că dau banii pe prostii de care n-a mai auzit nimeni, adera la cele mai fistichii diete sau curente religioase şi îi doare în cot de părerea celorlalţi. În plus, sunt deosebit de agitaţi, ceea ce nu este bine, căci excesul de energie le permite să-şi pună în practică proiectele utopice şi iniţiativele anarhiste. Prietenii îi suportă maximum două ore, iar rudele lor migrează în alte cartiere. Cât despre dragoste, Vărsătorilor nu le este prea clar ce înseamnă ... !
Meseria potrivită: futurolog, revoluţionar, guru, vânzător de gogoşi.
Pizza magică: Napoletana.
Medicamentul norocos: sedativele.


Pesti (20.02-20.03)
Planeta dominantă: Neptun, planeta confuziei şi dependenţelor.
Animalul sacru: balena



Personalitate: Peştii sunt nişte vieţuitoare blânde şi buimace, care cred tot ce le îndrugă primul venit. În capul lor este un talmeş-balmeş de impresii şi intuiţii, ce face imposibilă o activitate neuronală decentă. Fiind incapabili să emită vreun argument logic, au devenit la rândul lor experţi în abureală şi îmbrobodire. Se spune că sunt creativi şi talentaţi, ceea ce înseamnă că producţiile lor îi turmentează atât de tare pe ceilalţi, încât le anihilează puterea de discernământ.. Foarte sociabili din fire, se înţeleg de minune cu animalele, handicapaţii, delincvenţii şi spiriduşii de casă. Misterele şi superstiţiile exercită asupra lor o mare fascinaţie: admira grozav iscusinţa cu care îşi apără intimitatea monstrul din Loch Ness, iar când nu le place vremea de-afară îşi îmbracă plini de încredere hainele pe dos. Dar marca lor distinctivă este enorma capacitate de a iubi. Peştii se îndrăgostesc total şi iremediabil de cine nu trebuie, când nu trebuie sau ... de câte persoane nu trebuie!
Meseria potrivită: veterinar, fotograf. curăţitor de piscine, hipiot, medium, traficant.
Pizza magică: Tonno.
Medicamentul norocos: Untura de peşte.

luni, 20 octombrie 2008

cariera ratata sau nu?


Nela...sorry dar mi-au placut prea mult pozele astea :D




de cele mai multe ori , alegerea unei meserii se face chiar de la admiterea la facultate. Dar nu este obligatoriu ca ceea ce ai ales sa te satisfaca pe deplin.
se vede instabilitatea optiunilor mele de-al lungul timpului. prima data am vrut sa fiu doctor , dupa aceea mi-am dorit sa fiu creator de moda ( inca mai am desnele de atunci :D ) , dupa care am vrut sa lucrez chiar eu..si asa am inceput sa cos la masina..ma rog...am incercat ;)) pentru ca m-am lasat asa de repede precum am inceput.
am ales un liceu cu profil sanitar , vroiam sa fiu asistenta...dar am renuntat,vroiam mai mult,vroiam doctor:d chirug ;)) . dar , cu timpul mi-a placut cosmetica , am absolvit cursurile de cosmetica si credeam ca asta voi face pe viitor. But I was so wrong!
asa ca a venit admiterea...si in capul meu vajaiau optiuni : biologie, psihologie, peisagistica, medicina veterinara si controlul alimentelor. Vroiam cel mai mult sa fac veterinara, dar a mei s-au luptat cu mine sa nu o fac,iar acum imi pare rau ca am cedat. asa ca acum sunt la controlul alimentelor...dar inca ma roade ca nu am facut veterinara!dar poate o voi face ;)) nu se stie cum se termina povestea ;)

vineri, 17 octombrie 2008

dezamagire..un sentiment care iti arata realitatea

scriu...pt ca sunt dezamagita...pt ca uneori nu stii cine iti e prieten...pt ca uneori cine nu te astepti iti intoarce spatele.pt ca de multe ori te intrebi ce ai facut,cu ce ai gresit de esti tratat astfel. dar raspunsul la intrebare tot nu apare...si stai si te framanti..te uiti in oglinda...si te intrebi ce anume nu e bine la tine,ce nu ai facut bine.de ce ti se intoarce spatele cand ai mai mare nevoie?de ce cand ceva nu merge bine toate cad peste tine?? de ce??de ce nu sunt cum vrei tu?
de ce este atata rautate in lume?de unde vine?de ce la cei care le daruiesti totul te "rasplatesc" inzecit?
prea multe intrebari..si totusi nici un raspuns...poate toate astea se intampla din prea multa iubire de sine,prea mult egoism...si prea multe complexe.
se va schimba lumea? cu siguranta nu...asa ca nu-mi ramane decat sa sper sa nu mai dau de persoane complexate sau cel putin...sa nu ma influenteze intr-un mod negativ

21...


ce zi...e vreme de dormit. am surprins un cuplu la mine pe balcon ;)) dar dracia de aparat nu a vrut sa faca cu blitz,asa ca s-a facut fara..totusi se observa ;))

duminică, 5 octombrie 2008

ora somnului




(bubu & noutza )
Ma uitam prin calculator la niste poze si am gasit niste poze interesante :D

4 anotimpuri


dupa cateva zile de caldura a trebuit sa revina si vremea la starea de toamna.e urata vremea asta ,
nici la piky nu-i placea. imi amintesc ca l-am scos afara ,si lui,care ii placea sa se plimbe, i-a trebuit in casa...si-a facut treaba , si prima scara pe care a vazut-o a fst a lui :))
bleah...azi e duminica,maine ma asteapta o zi agitata. sper totusi sa fie un pic de soare....ca dupa ce ca e urat afara,te mai calca si oamenii din troleu,ca sa-ti faca papucii mai shiny decat ii ai .
pana la urma fiecare anotimp are defectul ei...toamna e frig si ploua,iarna e si mai frig si cand mai iei o tranta pe ghetus incepi sa te simti penibil fata de cei care te vad..si in consecinta nu-ti place. vara nu stii unde sa te ascunzi de atata caldura..si primavara..primavara totusi e mai suportabila , dar si atunci sunt zile in care ploua cu nemiluita.
desi am subliniat aspectele negative,sa nu uitam si cele pozitive :D
incep cu toamna...toamna e un motiv sa stai mai mult prin casa,la prieteni,prin club...ori unde sa nu te ploaie :)) si cel mai important..sa nu rabzi frig :D
iarna..iarna e un anotimp care cere sa-ti demonstrezi talentele :)) te dai cu schiurile, te dai cu patinele , cu sacul...si alte inventii :D e anotimpul cheltuielilor..cum s-ar zice . vin sarbatorile,iei cadouri,te distrezi..te imbeti. anotimpul veseliei..ce mai
odata cu primvara vin si sarbatorile..again...iara vara...vacanta,relaxare,excursii, distractie
mda...cred ca prefer iarna. e anotimpul extremelor,e frig...dar totusi e atmosfera aceea...pe care nu o gasesti in nici un anotimp.
tu ce anotimp preferi?

miercuri, 1 octombrie 2008

A inceput scoala...

sunt in cj again...a trebuit sa plec la scoala. m-am mobilizat greu pt ca in vacanta eram obisnuita sa ma trezesc pe la 13. m-am dus la scoala pentru o nenorocita de stampila.
am ajuns la scoala si m-am intalnit cu "minunata" secretara(inca ma mir cat de amabila a fst cu mine:)) ) am obtinut stampila dorita si le-am dus si carnetele colegilor mei... aa...si am obtinut si niste pupici :)) ca nimeni nu se astepta sa le rezolv treaba.
cred ca sa te placa un om trebuie sa zambesti chiar daca ai o parere proasta de pers respectiva...bleah...sper sa nu mai fiu nevoita sa trec pe la secretariat.
am plecat sa-mi fac abonament.dar nu mi-am facut...ce lucru greu...sa scrii niste hartii! m-am enervat!
dar, sa nu uitam si partea buna a zilei. m-am plimbat prin oras , am fst la un suc...si la un pet shop. Am facut si o poza :D

marți, 30 septembrie 2008

E tarziu...


e liniste...nu mai e nimeni care sa-si fluture coada prin casa...sa sara in pat..si sa ofteze de bine ce e in patuc...
ce bine e sa ai un suflet langa tine , care sa te faca sa razi, caruia sa-i simti caldura ,cu care sa te trezesti dimineata pe piept si sa-ti ceara de mancare.
un animal iti face viata mai frumoasa.
bubu,un pechinez neobisnuit de trist a reusit sa se schimbe f mult cat a stat la mine acasa. la inceput avea o privire apatica , nu stia sa se joace, tresarea la cel mai mic zgomot..nu manca. dar,cu timpul a primit atentie din partea tuturor si a prins incredre in el,a inceput sa se joace din ce in ce mai des , a devenit pofticios. si asa a facut bubu burta...si asa de bine ii era...in fotoliul lui avea perinita..si cum sa-l deranjezi cand vezi ce bine sforaie :))
as mai scrie multe legate de el dar acum e cam tarziu...

care sunt adevaratii prieteni??

Inca din copilarie interactionezi cu diversi oameni si incepi sa-ti faci prieteni. se spune ca prietenii adevarati sunt din copilarie . o fi asa?
atunci cand avem o problema si nu reusim sa o rezolvam singuri cerem sfatul celui care credem ca ne este prieten.
dar...sunt momente in care cei din jur nu ne pot rezolva problemele. sunt prieteni care nu au timp , care nu-s curiosi, care iti dau un sfat doar ca trebuie sa fie dat; sunt prieteni care cred ca daca iti fac o favoare trebuie sa le-o intorci.
de multe ori,cand simti ca esti ignorat,ai tendinta sa-ti pierzi increderea in cel care crezi ca-ti este prieten , ai tendinta sa crezi ca esti singur , ca toti sunt pe interes.
prietenii cu care in trecut te distrai,cu care te intalneai des,care erau alaturi de tine acum nu au timp... acum nu te mai asculta..acum au alta parere despre tine..acum te gasesc insuportabil...si nu mai gaseste nici un subiect de dicutie cu tine.
dar cu timpul,am observat ca prietenii vin si pleaca. probabil cu timpul iti dai seama ce inseamna prietenii.
in liceu mi-am gasit o "sora" , ne distram impreuna...am amintiri frumoase de acea perioada.
pe parcurs ne-am schimbat amandoua ... parca ea se simtea in competitie cu mine...si asa ne-am indepartat una de cealalta. mi-a parut rau ca am rupt legatura cu ea , dar asa aflii cat de mult te pretuieste un om...cat iti este de prieten.
ne-am intalnit intamplator,am schimbat nr de telefon..dar nu ne-am mai cautat. de ce?? nu stiu de ce ...poate trebuie sa las trecutul in urma...
cu timpul am observat ca oamenii pe care ii cunostii pe parcursul vietii te vor ajuta la un moment dat chiar daca sunt niste necunoscuti.
eu cred ca adevaratii prieteni is fac loc si pt tine,te ajuta la greu,iti dau sfaturi,nu te condamna atunci cand esti intr-o pasa proasta,te inteleg si iti sunt alaturi la bine si la rau.
dar intrebarea totusi ramane...esti sau nu prieten adevarat?

Ganduri...


In viata nu poti avea numai succese , si cel mai adesea succesele sunt urmari ale esecului .
La asta se refera si "anotimpurile vietii". se refera la ceea ce se intampla bun sau rau , se refera la intamplari , amintiri , oameni , locuri . In special viata noastra e un anotimp , gandurile noastre sunt anotimpuri. Mi-a placut un citat :"Toamna este o a doua primăvară, când fiecare frunză e o floare."