marți, 25 noiembrie 2008

cui i-e foame?



s-a facut 12.mi-e foame...nu prea ma mai incanta nimic.vreau ceva cald,ceva dulceee.
asa ca m-am apucat sa fac clatite.dar cine m-a pus! adica , dupa o masa copioasa normal ca nu mai dorm!si iara stau pana la 4 ...si iara ma conving dimineata ca tebuie sa ma duc la scoala.si la cat sunt de adormita imi sparg ecranul de la mp4!cum?
foarte stupid...legea gravitatiei si-a spus cuvantul.cu cat un obiect are o distanta mai mare fata de un altul,si se afla in cadere,cu atat viteza de distrugere e mai mare :((
de obicei diminetile le incep rau.da nu inteleg de ce??poate pentru ca sunt prea varza sa ma trezesc din vis...

sâmbătă, 22 noiembrie 2008

studentie..studentie...

ce poate fii mai rau decat sa te scoli dimineata si sa infrunti ffffrrriguuul de afara?
si de parca frigul nu ar fi de ajuns...stai si astepti in statie,te ia naiba,si in sfarsit vine autobuzul...si da..e plin si ai doua variante :
1. il astepti pe urmatorul si intarzii la scoala
2. te impingi cum poti chiar daca toata lumea te injura si esti strivit de usa care se inchide
dar chiar daca ziua incepe asa,totul vine mai distractiv dupa :D
ma intampina "prietenii" mei





doar ca devin de la o vreme prea lipitori , incerc sa scap de ei :)) si intra cu mine in sala...incerc sa-i scot afara,dar ce folos:)) daca au chef de joaca.femeia de servici nervoasa ca tocmai a terminat de facut curat ,striga la ei,dar ce folos...nici dupa un sut nu au inteles:-s
merg la celalalt laborator,intru pe usa ,mi se pare ca vad ceva negru care coboara scarile,parea a fi caine,credeam ca nu vad bine,asa ca m-am dus sa vad ...



doar eu si cainele :))





s-a ratacit..ca doar mirosea a carnatz..dar nu stiu cum a ajuns la etaj,doar la subsol se face carne...oricum cu prima ocazie cand mi-am intors capul s-a evaporat.unde nu stiu,poate a gasit subsolul :))

ma duc la ore...si iara ne pune sa numaram graul...dammn...200 de boabe,dar ar fi fost mai usor daca nu ar numara altii cu voce tare incat sa uiti la ce numar ai ajuns,sau daca nu ar arunca cu grau :))
oricum,altii s-au ales cu 2 stiuleti de porumb in ghiozdan,fara sa stie =))
(o mica amintire ),bine ca nu i-au pus jumeri sau carnati,sa nu-si dea seama numai cand se impute ghiozdanul =))
dar am mancat si cartofi ,erau care mancau cu pofta :)) e greu cand n-ai bani si frigiderul ti-e gol,ca doar i-ai spart la cheful de aseara...
am trait sa-l vad si pe prof band lapte zuzu cu ciocolata :)) sper sa nu ma depuncteze la examen pentru ca a auzit ca-l barfeam:-s

duminică, 16 noiembrie 2008

nu te uita in tren,uita-te inafara lui...



ia ca a venit iar duminica...ce repede trece timpul uneori. iar nu am invatat nimic!!!
vesnic imi zic ca este timp si ma trezesc ca mai e o zi pana la examen...ma rog,partial...
nu reusesc sa ma conving ca trebuie sa mai invat din cand in cand...orice activitate e mai importanta pentru mine.nu ca ce ar trebui sa invat nu e interesant,dar nu-mi place sa tocesc,niciodata nu mi-a placut.tocitul e pt prosti!tocesti ore intregi,iei 10,dar daca te intreaba careva ceva anume nu stii :)) deci ce rost are sa tocesti,daca in final esti praf??
inca ceva...ce dracu nu dau foc la trenuri??m-am saturat de atata jeg!acuma pe bune,nu li rusine la astia sa puna asa ceva in circulatie...parca esti gunoier,nu calator,jezaz!!

sâmbătă, 15 noiembrie 2008

norocul si legea atractiei



Unii oameni sunt norocosi..prea norocosi,si imi pun intrebarea de ce sunt asa de ghinionista uneori??
Am intalnit si care sunt al naibii de ghinionisti,mai ghinionisti decat mine
Si te intrebi de ce unii oameni o duc bine mersi fara sa miste un deget,si ceilalti se strofoaca sa se realizeze. Raspunsul e aici..prea mult stres:)) Adica un om ghinionist normal ca nu mai gandeste pozitiv,pt ca vesnic crede ca nu se va intampla nimic bun,e sceptic,stresat,si in concluzie atrage negativul.
De aici vine legea atractiei : evident ca nu vei fi simpatizat de ceilalti daca te gandesti ca vai,toata lumea e in treaba ei,evident ca nimic nu va decurge normal daca starea de spirit e la pamant.De aici vin esecurile denumite si ghinioane.
Regula de baza a atractiei universale este: atragi ceea ce gandesti.
Legea atractiei implica ceva mai mult efort,nu este suficient sa iti doresti ceva, trebuie sa permiti acelui lucru sa se intample,asta fiind partea cea mai grea a indeplinirii dorintelor si a atragerii norocului.
Am observat un lucru,cu cat te impotrivesti mai mult (si in subconstient gandesti partea negativa)cu atata se va arata ceea ce ai gandit ca fiind aspectul negativ,si nu cel pozitiv.M-am gandit nu o data,ci de mai multe ori si efectul a fost acelasi.
Si am inceput sa-mi pun intrebari privind la legea atractiei.

Iata care sunt principiile legii atractiei universale :

Considera ca esti un magnet, atragand inspre tine toate lucrurile, in conformitate cu vibratiile subtile pe care le emiti prin gandurile si emotiile tale. Intamplarile si experientele pe care le traiesti sunt rezultatul gandurilor tale. Daca nu ai incredere in tine insati si in capacitatea ta de a atrage prin tine insati bogatia, iubirea si sanatatea, blochezi energiile pozitive din viata ta, pentru ca te simti tensionat si nerabdarea ta actioneaza ca o bariera. Se spune ca oamenii norocosi sunt mai detasati de scopul lor final, lasand legile universului sa ii ajute.Oamenii se simt norocosi si au incredere in ei insisi, fara sa se lase coplesiti de problemele pe care orice fiinta umana le are in fiecare moment al vietii sale.

Vizualizeaza ceea ce iti doresti, astfel incat sa ai foarte clar in minte dorinta ta. Daca ai nevoie de mai multi bani, nu te gandi mereu la faptul ca nu ai bani in acest moment, ci, din contra, imagineaza-ti cum cheltuiesti bani pentru a-ti cumpara toate lucrurile la care visezi. Evita sa te plangi sau sa spui ca esti sarac si ca nu-ti poti permite foarte multe lucruri.


Iubeste-te pe tine! Abia dupa ce incepi sa te iubesti pe tine vei putea da tot ce este mai bun din tine intr-o relatie de dragoste sau in orice actiune vei intreprinde. Inceteaza sa te mai invinovatesti pentru o multime de lucruri marunte sau sa ai o imagine negativa despre tine. Priveste-te cu iubire, accepta-ti corpul si personalitatea, pentru a te deschide complet in fata surprizelor minunate pe care ti le va aduce viitorul.

Tot ceea ce te inconjoara are efect asupra vietii tale: cartile, revistele, muzica pe care o asculti, oamenii cu care iti petreci timpul, informatiile cu care iti hranesti mintea si spiritul. Cauta sa citesti lucruri relaxante, amuzante, care sa te faca sa te deconectezi un pic, intrucat toate aceste lucruri iti influenteaza modul de a gandi, precum si sentimentele si starile de spirit, iar, dupa cum am mentionat mai sus, gandurile si sentimentele tale sunt, de fapt, mesajele tale catre univers. Atragi exact lucrurile la care te gandesti si care iti stimuleaza emotiile. Atragi oamenii care gandesc si simt ca tine. Pana la urma, intreaga ta existenta este determinata de gandurile si sentimentele tale.


Treci la actiune! Vizualizarea, gandirea si emotiile sunt extrem de importante, dar daca iti imaginezi ca doar daca stai in pat si visezi la lucruri frumoase acestea se vor si intampla, te inseli. Ideea vizualizarii este ca tu sa iei decizii luand in considerare ceea ce ai avut pana acum si ceea ce vei avea de acum inainte, actionand in consecinta,mobilizandu-te sa devii asa cum iti doresti: bogat, iubit, sanatoas si asa mai departe. Tot ceea ce ne inconjoara este format din energie si vibratii energetice, asa ca invata sa iti canalizezi gandurile catre indeplinirea dorintelor tale, profitand din plin de aceste energii din jurul tau pentru a avea success in toate actiunile pe care le incepi.

Fii recunoscator si bucura-te de ceea ce ai, chiar daca poti avea momente in care ai senzatia ca nu iti merge nimic si ca nu ai efectiv de ce sa te simti fericit sau recunoscatoar. Cei mai multi dintre noi luam aceste lucruri ca fiind garantate, de baza, dar gandeste-te doar cati oameni si-au pierdut casele din cauza inundatiilor sau uraganelor, oameni ce gandeau, ca si noi, ca toate aceste lucruri sunt esentiale si ca nu pot disparea din senin. Bucura-te de ceea ce ai si lupta ca sa ai ceea ce iti doresti, avand mereu in vedere lucrurile pentru care esti recunoscator.

Acum indiferent daca credem sau nu in legea atractiei cred ca merita aplicata metoda, pentru ca mai bine ar fi sa te simti un om implinit,e mai bine sa privesti partea buna in orice aspect negativ,decat daca sa stai sa-ti plangi de mila ca toate merg prost.

miercuri, 12 noiembrie 2008

a venit friguuuu...

nah...ca a trebuit sa rabd si eu frig,ca altfel nu se putea.ma urc in minunatul autobuz spre scoala si ma tin de bara...dar auci,e receee :-s dammm...ma pun jos, (sa nu fiu nevoita sa imi clantane atata dintii)si la primul semafor eram in cap tot autobuzul!unii soferi sunt antitalent rau,da rau,iar din spate mirosea a salam...uhh,am inceput bine ziua,dar sa nu-mi amintesc de un mos care avea padurea ecuatoriala in urechi :(( why me??
ajung la scoala,ca deh, sa ma mai duc si eu la cursuri,dar problema e ca atunci cand ma duc nu se tine!incredibil!
ma intorc spre poarta,si veneau doi catelusi cu chef de joaca.ma aplec si ma joc , care de care era mai tare ;))macar nu am venit degeaba la scoala :D

in asteptarea trenului,inghetand de frig,mi-am gasit si eu ocupatie :-s






joi, 6 noiembrie 2008

mancarea , bat-o vina...

nu asa...





dar nici asa...






traim intr-o lume a posibilitatilor si a ofertelor. cand intrii intr-un magazin vezi n-shpe mii de sortimente de iaurturi,ciocolatzele,bombonele,jeleuri,torturi,sucuri care de care cu un aspect sau miros imbietor .toata lumea mananca ,pt ca avem nevoie de ea,si pt ca ne place.dar ce faci cand intrii in una din extremele de mai sus? raspunsul e nimic.cand ai ajuns acolo e grav!adik..ati vazut voi un om gras care sa fie ca unul normal?e foarte greu sa te vindeci daca ai ajuns acolo.sunt cazuri in care cei grasi apeleaza la bisturiu,o operatie destul de riscanta,dar care in final ajuta cu mult,desi e groaznic sa treci prin chinurile alea.
anorexia este o boala periculoasa care poate dura toata viata.si ea se vindeca greu.
ambele cazuri duc la imbolnaviri,si in final de noi depinde cat de bine traim.
asa-zisele diete minune duc la imbolnaviri,scaderea masei musculare,slabirea masei osoase,carente de vitamine,saruri,caderea parului s.a.m.d.
lumea e ignoranta,si pune cat mai mult in cos,si cu cat e mai ieftina mancarea cu atata e de calitate mai proasta!pe principiul mancam mult si ieftin.dar ce sa faci,asa cum sunt salariile asa si mancam,iar asa cum e oferta(adicaa multaa) asa e si intensitatea poftei.lasa ca dupa ce mancam bine tinem dieta..cam asa gandesc majoritatea,dar daca esti norocos,poate nu vei pica in una din cele doua extreme..

sâmbătă, 1 noiembrie 2008

oamenii sunt ciudati...



de ceva vreme sunt asaltata cu mesaje la greu , de pe renumitul site : tagged. luna asta cred ca am primit peste 100 de mesaje de pe situ asta.deci doar luna asta, octombrie ,care a trecut.
azi,1 noiembrie ,am primit vreo 15 mesaje!! god! cred ca ar trebui sa-mi schimb pozele:))
de ce ar vrea un om..de la mama dreq sa ma cunoasca,doar pt ca a vazut doua poze d'a mele? nu ma consider o femeie f atragatoare,dar nici urata. dar de ce oamenii se uita dupa aspectul fizic?
si totusi...oamenii astia,in tara lor,nu gasesc persoane cu care sa se intalneasca?de ce ar vrea sa vorbeasca cu cineva,care nici nu stie limba...doar engleza??
toata lumea imi scrie ca sunt hot :)) Am I?? daca mi-as fi pus poze in sutien , as fi fost verry hot??:))
ah..m-am saturat!am sa scot pozele,pt ca nu se mai poate!!oamenii sunt in cautare de frumusete , si ce ai in cap conteaza prea putin,cu cat esti mai tanara,cu atat mai bine si daca esti fraiera si nu ai bani,si-ti trebe,asa poti face. unii cred ca banii sunt totul...
am intrebat un tip de ce ar vrea sa ma cunoasca. iata raspunsul :"i think romania people are good and nice poeple , i visit europe befor but no chance to come romania , so i liked have a firend from there" de inteles inteleg..chiar daca sunt unele greseli in textul asta :p eu cred ca oameni buni si draguti gasesti peste tot,dar asta nu inseamna ca intr-o tara e plin de ei :)) si o poza nu spune daca esti bun sau rau.
dar nu inteleg de ce vrea ca prieten o fata?:)) am sa intreb..."the life is like that boys like have a female friends/and females likes a male friend may be they can understand eaqch other more" oare?? nu cred ca am tinut cont de asta.un prieten poate fi baiat sau fata,dar prietenia unui baiat e cu doua taisuri.ori te place el,ori tie iti place de el :)) dar exista si cazuri in care nu exista atractie sau altceva,ci doar prietenie.